Aanmelden en toelating van nieuwe leerlingen

Elke maand zijn er rondleidingen op de Geert Groteschool. Tijdens deze rondleidingen worden ook alle vragen die je hebt over onze school beantwoord. Op basis van de rondleiding kun je besluiten je kind aan te melden.

Je kunt je aanmelden voor een rondleiding door een e-mail te sturen naar directie@geertgroteschool.nl. Hierna ontvang je een uitnodiging. De rondleidingen zijn van 9.00 tot 10.00 uur.

Op deze dagen staan er rondleidingen gepland:

Er zijn rondleidingen gepland op:

maandag 5 september 2016
maandag 3 oktober 2016
woensdag 12 oktober 2016
maandag 7 november 2016
woensdag 30 november 2016
dinsdag 6 december 2016
maandag 9 januari 2017
maandag 6 februari  2017
maandag 6 maart  2017
woensdag 22 maart 2017
maandag 3 april  2017
maandag 1 mei  2017
woensdag 31 mei 2017
maandag 12 juni  2017
maandag 3 juli  2017

Kinderen worden niet automatisch op de Geert Groteschool toegelaten. De directeur en Intern Begeleider van de school beslissen hierover.

Criteria voor toelating zijn:
– We moeten de kwaliteit en de zorg waar wij voor staan kunnen waarborgen.
– Kinderen die al een broertje of zusje op school hebben worden automatisch toegelaten, maar alleen als zij staan ingeschreven voor hun tweede verjaardag. Ook moeten we de onderwijsbehoeften en de ondersteuningsvraag van je kind tegemoet kunnen komen. Kan dat niet, dan zoekt de school, na overleg, een betere plek. Zo komt je kind terecht op de school die het best bij hem of haar past.
– Wanneer er sprake is van kinderen die speciale zorg nodig hebben, moet die zorg ook geboden kunnen worden.

Als je na de rondleiding je kind wil aanmelden dan kun je via de onderstaande button naar het aanmeldformulier.

Aanmeldformulier

Je verneemt schriftelijk of je kind op de school wordt toegelaten. Een maand voordat je kind vier wordt, krijg je van de school bericht om kennis te maken met de groepsleerkracht.

De kinderen starten op de eerste maandag van de maand waarin ze vier worden. De kinderen die in juli 4 jaar worden, komen na de vakantie op school. De kinderen die in december 4 jaar worden kunnen in overleg met de leerkracht ook in januari beginnen.