Ludieke actie Geert Grote

5 februari 2021 Christie van Seventer
In Nieuws

Beste allemaal,

We zijn druk bezig met het geregel rondom de heropening van de scholen. Het is nu echter hoog tijd om een ludieke actie te starten. Met de werkgroep ‘Het groene schoolplein’ zijn wij bijna in de fase terechtgekomen dat de handen uit de mouwen kunnen. Hierover ontvangt u volgende week vrijdag een speciale nieuwsbrief met daarin tijden en organisatie.

Voordat wij echt aan de slag kunnen ligt er echter nog een uitdaging:

Sinds oktober hebben wij geen vogelnestschommel meer. Deze is weggehaald omdat hij was afgekeurd. Voor de kinderen een groot gemis! Nu is er in het nieuwe ontwerp van het schoolplein wel ruimte voor een vogelnestschommel, maar de prijs liegt er niet om, we hebben zo ongeveer 6000 euro nodig. De school kan daar wel een stukje van voor haar rekening nemen, maar niet het hele bedrag.

Wij hebben nu een ludieke actie bedacht, eentje waar tot nog toe iedereen vrolijk van wordt.

In samenwerking met de Kas van Kaat en restaurant Poppe gaan wij heerlijke appeltaart en stoofpotten verkopen aan ouders van school, buurtbewoners, familie en iedereen die de Geert Groteschool of een groen schoolplein een warm hart toedraagt.

Hoe gaat het in zijn werk?

In dit bericht leest u iets meer over de bedrijven Poppe en Kas van Kaat. De ondernemers hebben een zware tijd, maar zitten niet bij de pakken neer en staan open voor nieuwe ideeën. Door met hen samen te werken snijdt het mes aan twee kanten. Zij hebben ‘werk’ en u krijgt heerlijke taart of stoof. Door mee te doen krijgen de kinderen weer een fijne schommel op het plein.

De versgebakken appeltaart (2 à 3 personen) kost € 7,50 per stuk.

De heerlijke stoofpot (1 persoon) kost € 12,50 per couvert.

U bepaalt wat u wilt bestellen, u rekent uit wat dit kost, bijvoorbeeld 3 stoof en 2 taart = € 52,50

Het staat u natuurlijk vrij om een extra donatie te doen voor de schommel.

U kunt tot zondag 14 februari 17:00 uur een bestelling plaatsen, u betaalt direct via de  bankrekening van de

KATH OUDERVERENIGING VD GEERT GROTE:                   NL15RABO0160746051

Voor een juiste verwerking is het van belang dat bij de omschrijving de juiste gegevens worden vermeld: uw achternaam op (dezelfde die u gebruikt voor uw bankrekening), uw bestelling en uw voorkeursdag van afhalen, bv: Van Seventer 3 stoof 2 taart dinsdag

De bestelling is de week daarna af te halen op dinsdag 16, woensdag 17 of vrijdag 19 februari tussen 14:30 en 16:30 uur bij school. We hanteren de richtlijnen vanuit het RIVM. Bij afhalen is het dragen van een mondkapje en het houden van anderhalve meter afstand verplicht.
We hopen op een goede verkoop!

Helpt u mee? Delen is fijn!

En het is natuurlijk ook erg leuk om een
taartje cadeau te geven of iemand blij te maken met een heerlijke maaltijd!

Restaurant Poppe

Restaurant Poppe is gevestigd aan de rand van Zwolle. In de sfeervolle ambiance van de voormalige hoefsmederij ziet u de koks eigentijdse gerechten bereiden van verse producten.

Poppe biedt u een zeer gevarieerde Franse kaart. À la carte dineren en menu’s: menu van de smid en seizoen gebaseerde menu’s. Gecombineerd met onze rijk gevulde wijnkelder kunt u rekenen op een mooie culinaire belevenis.

Op de verdieping bevinden zich de ‘Huiskamer’, de ‘Gelagkamer’ en een bar. Besloten diner, jubilea, bruiloften, recepties, trainingen, etc. Geen zaalhuur en gratis faciliteiten. 7 dagen per week open.

De stoofpot bestaat uit:

• langzaam gegaarde runderstoofpot met aardappel mousseline,
  • rode wijn stoofpeer en zoetzuur van Amsterdamse ui

Daarnaast doen wij per bestelling een dinercheque cadeau van € 10,- welke is in te leveren in ons restaurant.

De Kas van Kaat te Zwolle

Graag willen we u een klein inkijkje geven in ons bedrijf. Wij zijn dagbestedings locatie van de Omega – Groep en gelegen op Buitengoed Herfte. We hebben een prachtige werkplek voor cliëntmedewerkers. Zij kunnen hier hun talenten ontwikkelen in een grote diversiteit aan werkplekken en op deze wijze ervaring opdoen. Op biologische en duurzame wijze omgaan met wat de natuur ons biedt is het uitgangspunt bij de Kas van Kaat.

De Kas van Kaat kent een zevental afdelingen te weten:

– de Horeca, de Bakkerij, de Winkel, de Keuken, Civiele dienst, de Kwekerij en

Atelier Hip.

Op alle afdelingen wordt gewerkt met cliëntmedewerkers. Dit betreft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vanwege een verstandelijke en/of psychische- of fysieke beperking die maakt dat werken in een reguliere onderneming (nog) niet mogelijk is. Zij worden dagelijks ondersteunt door vakkrachten en begeleiders, waardoor er sprake is van een leer – werksituatie voor de cliëntmedewerkers. We zorgen voor een veilige werkomgeving waar ze kunnen leren, maar waar ook volop aandacht en ondersteuning is. Wilt u meer over ons weten bent u van harte welkom!

Met gastvrije groet,

Alle medewerkers van De Kas van Kaat.

Kuyerhuislaan 8 d

8025 AS Zwolle